Contact

Ik woon in Zoetermeer en omdat ik gebruikmaak van de diverse bespreekkamers in het Coachhuis is mijn werkterrein Randstadbreed (Zoetermeer, den Haag, Leiden, Delft en omgeving en op afspraak verder). Daarnaast werk ik ook met beeldbellen via Zoom.

Bereikbaar:

Voor mediations, trainingen over communicatie, verbale agressie, bemiddelen of grenzen bewaken en intervisiebegeleiding gebruik svp het mailadres:     Reijns contact mediation

Voor coaching, act-trainingen en eHealth gebruikt u svp:     Reijns coaching trainingen act contact

U kunt mij ook bereiken via telefoonnummer:      Reijns telefoon contact

NB om uw berichten zo goed en snel mogelijk te beantwoorden en spam te minimaliseren zijn e-mailadressen en het telefoonnummer als plaatje weeggegeven.

Tarieven:

Alle tarieven zijn incl. btw voor particulieren en excl. btw voor zakelijke klanten.

  • Mediation: 149 euro per uur. Zie ook het voorbeeld Mediationovereenkomst.
  • Coaching sessie van 60 min: 69 euro.
  • Coaching sessie 90 minuten 93 euro.
  • Andere sessies en trainingen op aanvraag.

Algemene voorwaarden en Privacy

Goed om te weten:

  • Afzeggen/verschuiven van een afspraak voor een gesprek dient tenminste 36 uur tevoren te gebeuren. Bij niet tijdige melding daarvoor worden de kosten voor een gesprek van 1 uur in rekening gebracht. Voor trainingen wordt dit in onderling overleg vastgelegd in het contract of staan in de Algemene voorwaarden.
  • De kosten voor gesprekken worden twee maal per maand gedeclareerd en dienen binnen 14 dagen voldaan te worden. Voor trainingen wordt dit in onderling overleg vastgelegd in het contract.
  • Ik heb er bewust voor gekozen om niet aangesloten te willen zijn bij een beroepsvereniging voor coaching. Ik vind vertrouwen en veiligheid  belangrijk en dit sluiten niet aan bij de wensen van de zorgverzekeraar. Deze wil namelijk veel informatie, waaronder de diagnose en aanpak ontvangen en bepaalt mede op welke manier een coach jou helpt.