Contact

 

Ik woon in Zoetermeer en omdat ik gebruikmaak van de diverse bespreekkamers in het Coachhuis is mijn werkterrein Randstadbreed (Zoetermeer, den Haag, Leiden, Delft en omgeving en op afspraak verder).

Bereikbaar:

Voor mediations, trainingen over communicatie, verbale agressie, bemiddelen of grenzen bewaken en intervisiebegeleiding gebruik svp het mailadres:Reijns contact mediation

Voor coaching, act-trainingen en eHealth gebruikt u svp:

Reijns coaching trainingen act contact

U kunt mij ook bereiken via telefoonnummer:

Reijns telefoon contact

NB om uw berichten zo goed en snel mogelijk te beantwoorden en spam te minimaliseren zijn e-mailadressen en het telefoonnummer als plaatje weeggegeven.

Tarieven:

  • volgt nog

Algemene voorwaarden en Privacy

Algemene Voorwaarden Reijns Trainingen en Coaching

Algemene Voorwaarden Reijns Mediation

Voorbeeld Mediationovereenkoms

Privacyverklaring Reijns

Goed om te weten:

  • Afzeggen/verschuiven van een afspraak voor een gesprek dient tenminste 36 uur tevoren te gebeuren. Bij niet tijdige melding daarvoor worden de kosten voor een gesprek van 1 uur in rekening gebracht. Voor trainingen wordt dit in onderling overleg vastgelegd in het contract of staan in de Algemene voorwaarden.
  • De kosten voor gesprekken worden twee maal per maand gedeclareerd en dienen binnen 14 dagen voldaan te worden. Voor trainingen wordt dit in onderling overleg vastgelegd in het contract.
  • Ik heb er bewust voor gekozen om niet aangesloten te willen zijn bij een beroepsvereniging voor coaching. Ik vind vertrouwen en veiligheid  belangrijk en dit sluiten niet aan bij de wensen van de zorgverzekeraar. Deze wil namelijk veel informatie, waaronder de diagnose en aanpak ontvangen en bepaalt mede op welke manier een coach jou helpt.