Over mij

Ruimte en vrijheid

Ik heb de stap gezet om buiten mijn oorspronkelijk comfortzone te ontdekken wat voor passies ik nog meer heb. En een daarvan is mensen helpen bij het (her-)vinden van verbinding, en dat wat echt voor jou belangrijk is. En mensen helpen gemakkelijker en duidelijker met elkaar te laten communiceren, zodat conflicten eerder herkend en opgelost kunnen worden. Mensen laten ervaren welke vrije keuzes er zijn en wat het is dat je kan belemmeren door je  “programmering”. De vrijheid en ruimte en rust die dit geeft en waardoor je kunt kiezen voor wat voor jou belangrijk is is zo mooi!

Na een carrière als wetenschapper in de sterrenkunde en projectmanager, o.a. bij TNO en als zelfstandige heb ik in 2006 de stap gezet om mediator te worden. Binnen groepen en zeker ook in de werksfeer, families of buren, is regelmatig wrijving. Dit komt vaak door onduidelijke of beperkte communicatie en de gevoelens en overtuigingen die veel dieper liggen.

Ik ben Registermediator MfN (2006) en familiemediator bij de doorverwijzingsvoorziening van de Rechterlijke Macht (sinds 2011). Ik ben bevoegd om toevoeging aan te vragen bij de Raad voor Rechtsbijstand en werk hierbij samen op basis van High Trust. Daarnaast ben ik bemiddelaar bij Bureau Bemiddeling & Mediation. Ik heb mij gespecialiseerd in familiezaken en help bijvoorbeeld als mediator ouders een goed ouderschapsplan te maken of een goede omgangsregeling. Hierbij staan de kinderen altijd centraal.

Vervolgens heb ik de opleiding en advanced opleiding ACT gedaan. U kunt mij ook vinden bij de ACT Professionals. Deze manier van werken met mensen, als coach en als trainer sluit enorm aan bij hoe ik mensen verder wil helpen, vanuit jezelf, zonder oordelen en vanuit een diepere bewustwording.

Ik vind het erg leuk om mensen iets te leren en verder te helpen. Trainingen of workshops geven is dan ook altijd fantastisch om te doen.

Ik houd erg van de natuur en actief buiten zijn en als het kan probeer ik coaching en trainingen op de een of andere manier te combineren met “buiten”.

Renate Reijns