Renate Reijns
 


Renate ReijnsBegin 2006 heb ik Reijns Management, Consultancy en Mediation opgericht. Ik ben Registermediator bij het Nederlands Mediation Instituut (NMI). Mijn opleiding heb ik gevolgd bij de Merlijn Groep en ik werk overeenkomstig het NMI Mediation Reglement en de NMI Gedragsregels. Ik ben lid van de Nederlandse Mediators vereniging en lid van de regiogroep Mediators Haaglanden waar ik ook de vervolgtraining oplossingsgerichte mediation heb gedaan. Ik kan goed luisteren en doorvragen zonder een waardeoordeel te geven en breng rust in conflictsituaties.

Ik treed op als Mediator bij de doorverwijzingsvoorziening van de Rechterlijke Macht; ik ben bevoegd om Toevoeging aan te vragen bij de Raad voor Rechtsbijstand en ik ben Mediator bij Bemiddeling en Mediation. Bij familiezaken (echtscheiding, omgangsregeling e.d.) vind ik het belangrijk dat de kinderen centraal staan.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als (project-) manager bij TNO, Brightsight (voorheen TNO-ITSEF BV), KPMG en de Politie. In 1991 ben ik afgestudeerd aan de universiteit Leiden in de sterrenkunde. Door mijn achtergrond in de astrofysica kan ik goed complexe patronen analyseren. Ik ben nieuwsgierig naar waarom dingen zijn zoals ze zijn en kan doorvragen, observeren en onderbouwde conclusies trekken. Ik houd ervan om teams aan te sturen en te motiveren, daarbij ook oog houdend voor een strakke planning en goed klantcontact.

Ik kenmerk me als een people manager die veel aandacht heeft voor het begeleiden en inspireren van mensen, individueel en in teams. Ik combineer dat met mijn kennis van projectmanagement en een projectmatige aanpak.

Renate Reijns Kenmerken voor mijn stijl zijn:
  • Zowel analytische als pragmatische inslag
  • Kwaliteit- en klantgericht
  • Energiek en betrokken
  • Doel-, oplossings- en resultaatgericht
  • Mensgericht
  • Heldere en open communicatie
  • Oog voor de grote lijnen, maar ook voor details die cruciaal kunnen zijn
Geo Visitors Map
Foto's van
Stephan Raaijmakers